Βαθμολογία

Μπορούσε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία (PICS)

ΑΕΛ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν την Κυριακή (16/12) στο AEL FC ARENA για την 14η αγωνιστική της Super League χωρίς στο φινάλε να προκύψει νικητής (0-0). Δοκάρι είχε η ΑΕΛ που πάλεψε σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό έχασε η ΑΕΛ με τον Μπαργκάν σε κενό τέρμα!

Του Χρήστου Γκατζούλη
ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος

Μέχρι το 30' το ματς δεν είχε ρυθμό, στο τελευταίο τέταρτο οι δύο ομάδες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, με την ΑΕΛ να έχει και το δοκάρι με τον Μπαργκάν.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες με την ΑΕΛ να ψάχνει το γκολ μέχρι το τέλος αλλά χωρίς να τα καταφέρνει.

Το φιλμ του αγώνα

17': Σουτ του Μπαργκάν εκτός περιοχής, άουτ.

34': Δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ του Μπαργκάν εκτός περιοχής και αριστερά, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

35': Ο Μπακάκης μπαίνει ωραία στην περιοχή από δεξιά, κάνει το γύρισμα, διώχνει ο Κρίστινσον, σουτ του Μπογέ και κόρνερ για την ΑΕΚ από την κόντρα στον Φατιόν. Αυτό περνά ανεκμετάλλευτο.

37': Δυνατό σουτ του Κλωναρίδη από θέση μέσα δεξιά, διώχνει σε κόρνερ ο Κρίστινσον.

38': Ο Μπακάκης εκτελεί το κόρνερ, γυριστό του Μπογέ, η μπάλα σταματά στο σώμα του Γκόλια.

50': Διαγώνιο σουτ του Πόνσε εντός περιοχής και δεξιά, κόντρα στον Γκοΐκοβιτς και κόρνερ για την ΑΕΚ. Αυτό περνά ανεκμετάλλευτο.

57': Ο αφύλακτος Μπαργκάν δέχεται την μπαλιά του Νούνιτς, σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

64': Εκτελεί φάουλ από δεξιά ο Μπογέ, κεφαλιά του Οικονόμου, άουτ.

93': Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ σε κενό τέρμα να πάρει τη νίκη. Ο Μπαργκάν έχασε την ευκαιρία του αγώνα!!!

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Kρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεφ (72’ λ.τ. Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (68’ λ.τ. Γκάλο), Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπογέ (79’ Γιακουμάκης), Κλωναρίδης (56’ Γιαννιώτας), Λιβάγια, Πόνσε.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Ευθυμιάδης (Πιερίας). 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων).