Βαθμολογία

Πέρασε και από το Κιλελέρ ο Φαλανιακός (PICS)

Ο Φαλανιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο, κερδίζοντας και στο Κιλελέρ την τοπική ομάδα με σκορ 1-2. Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν την πολύ καλή τους πορεία και κρατόντας την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Ηρακλή για ακόμη μία αγωνιστική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 24’’ ωραία βαθιά μπαλιά ο Φλώρος, εξαιρετικό κοντρόλ από τον Τσιάκο που έκανε το σουτ και βρήκε δίχτυα για το 0-1. Στο 2’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζιόμπουρας, την κεφαλιά ο Παλάσκας στο δεύτερο δοκάρι που έφερε το ματς στα 1-1.

Πολύ καλή στιγμή στο 15’ για τον Φαλανιακό όταν τη σέντρα έβγαλε ο Φλώρος, ωραία υποδέχθηκε ο Μαχαίρας που έκανε το ένα – δύο με τον Παπαχρήστο, η μπάλα έφτασε στην εστία του Παναγιωτόπουλου πριν προλάβει να κάνει το σουτ ο Ιωαννίδης ο Κολιός έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28’ ωραία σέντρα του Τσιάκου μέσα στην περιοχή και ο Μπλέντι με κεφαλιά έκανε το 1-2 για τον Φαλανιακό. Από εκεί και πέρα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου το ματς ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου χωρίς όμως να αλλάξει κάτι σε ένα συναρπαστικό πρώτο μέρος.

Στο 47’ ο Μπλέντι ξέφυγε από την άμυνα, έκανε καλό σουτ με υπερένταση απέκρουσε ο Παναγιωτόπουλος. Στο 60’ το φάουλ εκτέλεσε ο Τσιάκος, αρχικά πήρε ο Φλώρος έκανε την πάσα – κεφαλιά για τον Μπλέντι και αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 77’ εξαιρετική κούρσα από τον Μαχαίρα που του πέρασε όλους, έδωσε στον Τσιάκο που την τελευταία στιγμή τον σταμάτησε ο Παναγιωτόπουλος. Το τελευταίο 15λεπτο πίεσε ασφυκτικά το Κιλελέρ. Στο 80’ ο Αργύρης μέσα στη περιοχή έκανε καλό σουτ τον σταμάτησε έξοχα ο Μάλτζαρης. Στο 84’ ο Μάνικος πάλεψε και έβγαλε δύσκολα τη σέντρα για τον Λυγούρα Χ. που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 90’ το σουτ του Γαγάρα στην κλειστή γωνία έβγαλε ο Μάλτζαρης, η μπάλα χτύπησε βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και οι αμυντικοί έδιωξαν σε νέο κόρνερ.

ΑΕ Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάϊ (85’ Κασιός), Παλάσκας, Κολιός, Καρακάκος, Παπαγιαννούλης (78’ Κολοβός), Ζιόμπουρας (55’ Aργύρης), Καρβούνης, Παπαχρήστος, Κουσιώρας (65’ Γαγάρας).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μάλτζαρης, Μάνικος, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ. (95’ λ.τ. Πανταζής Η.), Μπλέντι, Ιωαννίδης (70’ Λυγούρας Χ.), Τσιάκος (90 Μητρούσκας), Λεσάϊ (53’ Δημητρέλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Ντελέζος, Μπράμης.