Βαθμολογία

Όλοι κοντά στον Νίκο Κουτσιμάνη!

Δύσκολες ώρες για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Νίκο Κουτσιμάνη. Ο κυπελλούχος με την «βυσσινί» ομάδα (στον αλησμόνητο τελικό με τον ΠΑΟΚ) που είχε ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο. Ιπποκράτη και αγωνίσθηκε στη Νίκη Βόλου και στον Τοξότη, πριν λίγες μέρες υπέστει νέο εγκεφαλικό επεισόδιο, πολύ βαρειάς μορφής και τα σημάδια που του άφησε είναι πολλά.

Ο Νικόλας, όπως εμείς στον Ιπποκράτη και στη γειτονιά του, τον φωνάζουμε (όπως αναφέρει στην εν λόγω σχετική ανακοίνωση ο Α.Ο.Ιπποκράτης), θα χρειασθεί την βοήθεια όλων μας. Και οικονομική και ηθική.

Ηδη ο πρώην συμπαίκτης του, στην ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης  (εδώ στην φωτό μαζί), με την ιδιότητα του συμβούλου επί αθλητικών θεμάτων του Δημάρχου κ. Καλογιάννη και με την βοήθεια του αντιδημάρχου κ. Ζαούτσου ξεκίνησαν τις διαδικασίες βοήθειας μέσω δήμου, ενώ ανάλογη βοήθεια περιμένουμε και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ.

Τις επόμενες ο ΣΕΠΝΛ, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του κ. Μανώλης Γαραζανάκης, θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικό τουρνουά με την συμμετοχή πολλών ομάδων, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν κάποια έξοδα από την πολυδάπανη νοσηλεία.

Τις δύσκολες ώρες που περνά ο Νικόλας είμαστε όλοι δίπλα του και πιό κοντά του, τα παιδιά του, ο Βαγγέλης και ο Δημήτρης και θέλουμε να πιστεύουμε και όλη η ποδοσφαιρική Λάρισα και θα κάνουμε ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε.