Βαθμολογία

Η ημερομηνία άφιξης του Σικάβκα στη Λάρισα

Εκτός από την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων, στην ΑΕΛ αναμένουν και τον Γεβγέν Σικάβκα στα ιδιαίτερα διαμερίσματά τους. Το SDNA έχει κι αποκαλύπτει την ημερομηνία άφιξης του Λευκορώσου επιθετικού στον Πηνειό.

Την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας περιμένει την τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη για αποφασίσει τα επόμενα βήματα του, στο στρατόπεδο της θεσσαλικής ομάδας αναμένουν στις 19 Δεκεμβρίου την άφιξη του (new entry) Γεβγέν Σικάβκα στον κάμπο.

Όπως αποκάλυψε το SDNA στις 1/12, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε το περασμένο καλοκαίρι κάτω από απόλυτη μυστικότητα στα γραφεία της ΑΕΛ και συμφώνησε για την μεταγραφή του στους «βυσσινί», λίγους μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του με την Σλουσκ και με ορίζοντα το παζάρι του Ιανουαρίου.

Από την στιγμή που έλαβε τέλος η συνεργασία του με την Σλουσκ, άνοιξε ο δρόμος για το ταξίδι στην Ελλάδα και την μόνιμη εγκατάσταση του Λευκορώσου επιθετικού στη Λάρισα.

Ο Σικάβκα θα βρίσκεται στη Λάρισα στις 19 του μηνός - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - και θα ακολουθήσει ένα μίνι – πρόγραμμα προετοιμασίας, ούτως ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Τζανλούκα Φέστα από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι εντός του 2019.