
Η ΑΕΛ αγωνίστηκε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (9/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την μαχητική ΑΕΛ με σκορ 2-1 με την ομάδα του Φέστα να παίζει για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καρανίκα. Παράπονα εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ από την διαιτησία του αγώνα.
H ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ με γκολ του Νούνιτς στο 36’, όμως η αποβολή του Καρανίκα σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς.



Ο ΠΑΟΚ σκόραρε με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 47’ και στο 69’ πέτυχε το 2-1 με τον Άκπομ. Η ΑΕΛ προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό και σίγουρα έκανε μια πολύ σημαντική προσπάθεια και κάτω από δύσκολες συνθήκες αφού έπαιζε και με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που κρατάει η ΑΕΛ είναι το πάθος που έδειξε στο ματς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Γκολ: 36' Νούνιτς (ΑΕΛ), 45'+2' πεν. Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ), 69' Άκπομ (ΠΑΟΚ).
Κίτρινες κάρτες: Καρανίκας, Ακόστα.
Κόκκινες κάρτες: 45' +2' Καρανίκας.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ (66' Άκπομ), Ελ Καντουρί (66' Σάκχοφ), Ουάρντα, Λημνιός (81' Ζαμπά), Πρίγιοβιτς.
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Ακόστα (87' Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (46' Γκόλιας), Νούνιτς.