Βαθμολογία

Μπορούσε το βαθμό η κ-17 της ΑΕΛ, ήττα 2-1 από ΠΑΣ

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα (8/12) η κ-17 της ΑΕΛ, από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο αθλητικό κέντρο Epirus για την 13η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Η ομάδα της ΑΕΛ ήταν αρκετά αξιόμαχη και σίγουρα αδικείται από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται, αλλά και από το σημερινό αποτέλεσμα στα Γιάννενα, απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα του Νίκου Μπαδήμα που στοχεύει στην είσοδο της στα play-off.

Το ματς στο Epirus Arena είχε δύο εικόνες, με το α’ ημίχρονο να έχει σωρεία χαμένων ευκαιριών για τις δύο ομάδες, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν, ενώ στο β’ μέρος ο ΠΑΣ κατάφερε να γίνει πιο αποτελεσματικός, να «κλειδώσει» τη νίκη με προβάδισμα 2-0 στο 68', αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδωσε πάρα πολύ χώρο στην ΑΕΛ και κινδύνευσε από δικά του λάθη, τα οποία τελικά «πλήρωσε» μ’ ένα γκολ στο 94’, αλλά με τη σέντρα σφυρίχτηκε αμέσως η λήξη.

Εντυπωσιακός ήταν ο ρυθμός των δύο ομάδων στο α’ ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο δημιουργήθηκαν 5 πολύ μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν, χωρίς να έρθει το γκολ. Οι δύο ομάδες έγιναν πιο προσεκτικές στη συνέχεια, αλλά και πάλι ευκαιρίες δημιουργούνταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κρατώντας υψηλά το ενδιαφέρον όσων το παρακολουθούσαν.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, αλλά αυτό που άλλαξε τις ισορροπίες ήταν η αποτελεσματικότητα της ομάδας του κ. Μπαδήμα, που από μία καλή τοποθέτηση του Λέκκα σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα βγήκε κάθετη στον Κλεισούρα που δεν αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 56’, ενώ στο 68' από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τσιούτσιο που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Η ΑΕΛ ανέβηκε ψηλά και πίεσε στα τελευταία λεπτά, ο Ψεύτης ανταποκρίθηκε στα δύσκολα σουτ που του έγιναν και κράτησε το μηδέν ως το 94’ εκεί που τελικά από μια στημένη μπάλα και αδυναμία της άμυνας να διώξει, ο Τέλιος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ διαμορφώντας το τελικό 2-1. Πλέον μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η ΑΕΛ παρέμεινε στους 5 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έφτασε τους 20 και είναι πλέον δεύτερος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Ψεύτης, Πεπόνης (46' Ντούκας), Πόγιας (85' Κύρκος) Τσιούτσιος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας, Πλατιάς (64' Κυρτζόγλου), Λέκκας, Ζώνιος (76' Δημητρέλλος) Τασιούλας (46' Μάκης).

ΑΕΛ (Κώστας Ταξιάρχης): Βασιλάκος, Μπουζούκης, Τσατσέλας, Ταμπόσης, Τέλιος, Σούμπασης, Γώγος (30' Τοτάι), Σταύρος (63' Κορτσάρι) Τσουμάνης, Μιλτιάδης, Κερίμ.

πηγή: super-fm.gr