Βαθμολογία

Τροΐζι... 2020 στον Απόλλωνα Λάρισας! (PICS)

Με τον καλύτερο τρόπο ανταμείφτηκε ο Μαρσέλο Τροΐζι για την φετινή του παρουσία στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι Λαρισαίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League, μετά τη διεξαγωγή 7 αγωνιστικών, και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο κόουτς.

Έτσι, την Παρασκευή (7/12) o 42χρονος κόουτς έβαλε την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο που τον κρατά στη Φιλιππούπολη μέχρι το 2020. Ομολογουμένως μία σωστή κίνηση που δείχνει ομάδα σοβαρή, οργανωμένη και με στόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει από τώρα την ανανέωση της συνεργασίας της, μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροϊζι.

Η άψογη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του κ. Τροϊζι, από τον οποίο περιμένουμε όλοι μας, πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

Ο κ. Τροϊζι είναι έτοιμος να συνεχίσει πλέον απερίσπαστος τον σχεδιασμό της ομάδας μας, δουλεύοντας την, σε ιδιαίτερα υψηλά βαθμολογικά επίπεδα, ενόψει της νέας χρονιάς με τους στόχους, να παραμένουν υψηλοί, κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του Απόλλωνα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς τόνισε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό τα εξής: "Είμαστε εδώ για να επιβραβεύουμε την καλή δουλειά, από όποιον γίνεται, στον σύλλογο, ξεκινώντας από τον τεχνικό μας, που μέχρι τώρα μας έχει εντυπωσιάσει με τις προπονητικές του γνώσεις και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη για τον κ. Τροϊζι"

 Ο κ. Μαρσέλο Τροϊζι εμφανώς χαρούμενος επισήμανε: "Νοιώθω πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Μαντζανά και τους άξιους συνεργάτες του, για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου, εαυτό για να πάμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Με μεθοδική δουλειά και πάθος σε αυτό που κάνουμε και βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα πορευθούμε στην συνέχεια.

Επιθυμία και δική μου και της διοίκησης είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει συνεχώς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, επιλέγοντας ότι καλύτερο υπάρχει, βάση των δυνατοτήτων μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Λατινική Αμερική και δή στην πατρίδα μου."

 Ο κ. Τροϊζι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, παρουσία του μεγαλομετόχου κ. Μαντζανά και του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Παπαδούλη, στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης το απόγευμα της Παρασκευής (07/12)».