Βαθμολογία

Επιχείρηση ανασυγκρότησης στην ΑΣΑ

Το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ ώστε να υπάρξει μια πιο συγκροτημένη δουλειά με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτής της δύσκολης προσπάθειας που επιχειρείται φέτος στην Αναγέννηση, ξεκινά η ιστορική ομάδα της Καρδίτσας.

Σε αυτά τα πλαίσια, οι Τάσος Τεπερεκίδης, Σταύρος Βαταμίδης και Δημήτρης Καπετάνος αποτελούν παρελθόν από τους Κιτρινόμαυρους, καθώς στη σύντομη παρουσία τους στην ΑΣΑ δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα είχε αποδεσμευτεί και ο τερματοφύλακας Καρατζάς, με τον Ζόραν Μπάμποβιτς να καταβάλει με τους συνεργάτες του μεγάλη προσπάθεια ώστε να διορθώσει αδυναμίες, να δουλέψει ενδελεχώς πάνω στην τακτική προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Κόντρα στο Μακρυχώρι, ο Απόλλων είχε σίγουρα την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως θα λέγαμε ότι σε σύγκριση με άλλα ματς, οι Κιτρινόμαυροι είχαν καλύτερη εικόνα από άποψη τακτικής, ενώ όσο το σκορ ήταν 0-0, βγήκαν με αξιώσεις σε αντεπιθέσεις μπροστά.

Η Αναγέννηση εξακολουθεί να μην έχει βαθμό στη συγκομιδή της μετά από οκτώ ματς, βλέποντας τη διαφορά, αυτή τη στιγμή από την παραμονή να είναι στους εννέα βαθμούς.

Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από μία καλύτερη συνέχεια, έως ότου φτάσουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δούμε τι μπορεί να προκύψει εκεί από άποψη ουσιαστικής ενίσχυσης για την αγωνιστική «μεταμόρφωση».

Αυτός ο τομέας, όμως είναι πάντοτε σε συνάρτηση με το διοικητικό σκέλος, εκεί όπου παρά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση, την έκκληση για ενίσχυση της προσπάθειας ή ακόμη και πρότασης που θα οδηγήσει ακόμη και σε διάδοχη κατάσταση, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Μέλημα είναι η Αναγέννηση να συνεχίσει το επόμενο διάστημα να προσπαθεί ώστε να μείνει κοντά στις υπόλοιπες ομάδες με τον ίδιο στόχο και σε αυτό το εγχείρημα, η μόνη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή και με ρεαλιστική προσέγγιση είναι η έκφραση εμπιστοσύνης και στήριξης στο αγωνιστικό τμήμα.

Μόνο κατ’αυτόν τον τρόπο και με την έλευση του Ζ. Μπάμποβιτς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε η αγωνιστική κατάσταση να μην επιδεινωθεί περαιτέρω και να μην υπάρξει απογοήτευση που θα δυσχεραίνει το κλίμα.

karditsasportiva.gr