Βαθμολογία

Η αιτία που παγώνει η πρεμιέρα της Ζαρίφη

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο ,το OPEN ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά του, αλλαγές που -κυρίως-αφορούν την Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και τον Νίκο Μουτσινά. Τι συμβαίνει, λοιπόν; Τίποτα, θα σας απαντήσουμε, ή τουλάχιστον για τώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αν και η Ζαρίφη θα έκανε κανονικά πρεμιέρα στις 25 του μήνα, και επίσης, αν και ο Μουτσινάς ανακοινώθηκε πως θα έχει 3ωρη διάρκεια, τα δεδομένα άλλαξαν , κι αυτή η αλλαγή ,όπως μαθαίνω , οφείλεται στη νέα απόφαση των ιθυνόντων να στηρίξουν τη μυθοπλασία. Έτσι, πρώτον η εκπομπή του Μουτσινά δεν θα  βγαίνει αρχικά μέχρι τις 6 αλλά θα ολοκληρώνεται νωρίτερα, ώστε να μπαίνει σε επανάληψη κάποια από τις σειρές. Ακόμη, ως προς την εκπομπή της Ζαρίφη, εκείνη...φεύγει τελείως, για τις πρώτες μέρες τουλάχιστον,και η πρεμιέρα δεν θα γίνει στις 25, για να δώσει τη θέση της στον πολυαναμενόμενο ''Πρίγκιπα'', που θέλουν να τον ρίχνουν σε επανάληψη στις 6 το απόγευμα. Έτσι ,το τηλεπαιχνίδι δεν θα κάνει πρεμιέρα ακόμα αλλά προς Νοέμβριο.

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές μού μεταφέρουν πως...όσο να πεις υπάρχει μια ανησυχία ,καθώς η σειρά πάει στο prime time κι έτσι δεν θέλουν να την...αφήσουν στην τύχη της αλλά να τη στηρίξουν πολύ.Δεν είναι τυχαίο που κάνει πρεμιέρα και με 2πλό επεισόδιο...

tvnea.com