Βαθμολογία

Χτυπάει συναγερμός στον ΣΚΑΪ;

Μάχη δίνει η Τατιάνα Στεφανίδου καθημερινά στον ΣΚΑΪ να κρατήσει τους τηλεθεατές της, λες και κάτι ήξερε η “Τάτι” που στο παρελθόν είχε απορρίψει τη συγκεκριμένη ζώνη. Η ίδια φυσικά είναι μεγάλη μαχήτρια, αλλά και το κανάλι είναι καινούριο και δεν έχει παράδοση στο συγκεκριμένο είδος κοινωνικής εκπομπής ενώ το κλίμα δεν είναι φιλικό για την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr, ήδη λέγεται πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο σκηνικό που δεν έχει υποστεί καμία μετατροπή από το EPSILON, ενώ έχει ζητηθεί να βοηθήσει και ο μηχανισμός των ειδήσεων με το να παρουσιάζονται και να προβάλλονται θέματα της εκπομπής από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Ωστόσο, αυτό το τελευταίο είναι και το δυσκολότερο από όλα καθώς ούτε ο ΣΚΑΪ είναι ένα συνηθισμένο κανάλι ως προς τις ισορροπίες του, αλλά ούτε και η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή της χαίρουν της εκτίμησης των συναδέλφων του ενημερωτικού.

Από την άλλη, οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο για μια συμπαθητική πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. Άλλωστε, το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν έχει στο τσεπάκι του το νεανικό κοινό. Παράλληλα, λέγεται ότι η εκπομπή έφερε κοινά που ο ΣΚΑΪ δεν είχε ποτέ μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να έχουν κλειστεί μεγάλα διαφημιστικά πακέτα.