Βαθμολογία

Πρωτάθλημα με 10 ομάδες στην Α1 βόλεϊ

Όχι με έντεκα αλλά με δέκα ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ηρακλή Χαλκίδας, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (18/10).

Υπήρξε, λοιπόν, και άμεση αντίδραση από τη διοργανώτρια αρχή, με την ΕΣΑΠ να αναφέρει σχετικά: «Μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τη μη αδειοδότηση του Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλής Χαλκίδας και αφού εξαντλήθηκαν όλες οι προσπάθειες της ΕΣΑΠ ώστε να μπορέσει η ομάδα της Εύβοιας να αγωνιστεί τη σεζον 2018-19, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 ανακοινώνει πως έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για το μη ορισμό των αγώνων του Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλή Χαλκίδας στους αγώνες πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως το Τ.Α.Α. Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλή Χαλκίδας δεν αγωνίστηκε στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και δεν διαθέτει πλέον αγωνιστική ομάδα έχοντας αφήσει ελεύθερους όσους αθλητές που απέκτησε κατά τη μεταγραφική περίοδο και οι οποίοι σύμφωνα με τους κανονισμούς ΕΣΑΠ/ΕΟΠΕ έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν άμεσα σε ομάδες άλλων Εθνικών κατηγοριών, σε πρωταθλήματα του εξωτερικού και στην Volley League από την επόμενη μεταγραφική περιόδο που ανοίγει 15 Δεκεμβρίου 2018».

Η ενημέρωση της ΕΕΑ: « - Αίτηση του αθλητή Ιωάννη Κυριακίδη περί μη χορήγησης πιστοποιητικού και έκθεσης αφαίρεσης βαθμών στο ΤΑΠ ΑΕΚ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

- Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ:

ΤΑΠ ΑΕΚ

ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦ. 2015

ΤΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΤΑΠ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΑΠ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

ΤΑΠ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΤΑΠ ΠΑΟΚ

ΤΑΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στο κάτωθι ΤΑΠ:

ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ».