Βαθμολογία

«Το καταλάβαμε 22 χρόνια μετά»

Όταν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ανέβασε το trailer της σειράς «Λόγω τιμής» στο youtube, έγινε χαμός. Η επιστροφή της σειράς στις οθόνες μας με νέα επεισόδια είναι κάτι που περιμένουν πολλοί. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε τα εξής:

«Το Λόγω Τιμής είναι μια σκέψη που έχει ξαναγυρίσει μεταξύ μας τα τελευταία χρόνια. Το έχουν κινητοποιήσει σαν πρόθεση η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Όλοι ήμασταν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι επί της αρχής και φτιάξαμε ένα teaser με σκοπό να ζεστάνουμε το πράγμα και να μπορέσουμε πριν ολοκληρωθεί ή όποια συμφωνία με όποιο κανάλι να μπορέσει αυτό το πράγμα να αποκτήσει μια υπόσταση. Από όνειρο να πάρει τη μορφή σχεδίου. Κάναμε το γύρισμα και όταν είδα το teaser ανατρίχιασα, συγκινήθηκα πάρα πολύ!

Τότε, αυτό το τραγούδι του Παπαδημητρίου που καθόρισε τη σειρά και σηματοδότησε και κάτι… Δηλαδή, αυτό το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε», τότε όλοι εμείς που ήμασταν 25-30, όλη αυτή η γενιά, καταλαβαίναμε την ομορφιά του στίχου, αλλά νομίζω τη σημασία την καταλάβαμε 22 χρόνια μετά. Και να σου πω και κάτι άλλο, δεν το νοσταλγώ και σαν εποχή. Την αγαπώ εκείνη την εποχή, δεν νοσταλγώ καμία προηγούμενη περίοδο της ζωής μου».