Βαθμολογία

Τέλος οριστικά από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ η Μπάγια

Σήμερα, μέσα από το μεσημβρινό μαγκαζίνο του Alpha, ''Καλύτερα δε γίνεται'', ήρθε στο φως όλο το παρασκήνιο γύρω από την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το ''Καλημέρα Ελλάδα'' του ΑΝΤ1. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως η δημοσιογράφος λείπει λόγω άδειας, την οποία δεν πήρε καθώς όλο το καλοκαίρι παρουσίαζε-με επιτυχία μάλιστα-το ''Καλοκαίρι μαζί στις 7''.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως η αιτία είναι άλλη. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της Γερμανού αποκαλύφθηκε ότι η Μπάγια και ο Γιώργος Παπαδάκης τσακώθηκαν μετά το τέλος της εκπομπής. Όμως, λίγο αργότερα κι αφού δόθηκε το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό της, από πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της Μπάγιας.

Το μήνυμα, λοιπόν, την ενημέρωνε πως τελικά η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχώρησε οριστικά από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πως  δεν προτίθεται να επιστρέψει ποτέ στη θέση της. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε η Ναταλία μεταφέροντας το μήνυμα, η απόφαση μάλλον σχετίζεται και με άλλα παρελθοντικά γεγονότα, που έκαναν τη Μπάγια να χάσει την υπομονή της... Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη:

">http://