Βαθμολογία

Στρατηγική συνεργασία του Ηρακλή Λάρισας με την SPORT EXPERTE (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας προσπαθεί να καινοτομήσει ακόμη μία φορά και την Παρασκευή (28/9) παρουσίασε μία νέα συνεργασία στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις «ΑΛΑΝΑ» όπου και διαθέτει. Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ αλλά και εικόνες από την εκδήλωση αλλά και το ανανεωμένο γήπεδο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Την ενδιαφέρουσα ενημέρωση παρακολούθησαν οι γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας όπου βρέθηκαν στον όμορφο χώρο. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας ξεκίνησε και επίσημα συνεργασία με την γερμανική εταιρεία συμβούλων εξέλιξης και μάνατζεμεντ ποδοσφαίρου SPORT EXPERTE.

Νέος εξαιρετικός χλοοτάπητας στην «ΑΛΑΝΑ» που θυμίζει τσόχα!

Η συνεργασία αυτή γίνεται στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας και στόχο έχει την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας. H SPORT EXPERTE έχει την έδρα της στο Heilbronn της Γερμανίας, και αποτελεί FIFA – UEFA Agent στην παροχή υπηρεσιών μάνατζμεντ σε ποδοσφαιριστές.

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Πετκάκη, παλιό ποδοσφαιριστή σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, ο οποίος ήταν μάλιστα στην ενημέρωση και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των γονέων.

Στο πάνελ ήταν ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα της SPORT EXPERTE Δημήτρης Πετκάκης και ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν γι’ αυτή τη νέα συνεργασία.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας που ανέφερε για τη σημασία αυτής της συνεργασίας που έχει να κάνει με την παρακολούθηση των παιδιών της ακαδημίας από ειδικευμένους ανθρώπους που θα παρακολουθούν συνέχεια την εξέλιξή τους μέσα από προπονήσεις, αγώνες αλλά και μετρήσεις που θα γίνονται με επιστημονικά κριτήρια. Ταυτόχρονα ανέφερε πως η ακαδημία θα πάρει μέρος και σε άλλα μεγάλα τουρνουά και ίσως και στο εξωτερικό με στόχο την ανάδειξη των παιδιών και σίγουρα οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν θα είναι πολλές.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πετκάκης μίλησε για την Γερμανική εταιρεία και το όφελος που θα έχει η ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας από μία τέτοια συνεργασία. Τόνισε πως θα παρακολουθεί στενά τα νεαρά παιδιά του Ηρακλή και θα προσπαθήσει να σχηματίσει άμεσα εικόνα για όλα ώστε όσα ξεχωρίζουν να προχωρήσουν μέσα από μία διαδικασία που απαιτεί γνώση και τεχνογνωσία, πράγματα που μπορεί να παρέχει αυτή η εταιρεία. Σίγουρα ένα μεγάλο εγχείρημα για την ακαδημία του Ηρακλή που ευχόμαστε να πετύχει…