Βαθμολογία

Βρέθηκε το lead in του μεσημβρινού δελτίου του Open

Σιγά σιγά οριστικοποιείται το πρόγραμμα του Έψιλον (open) που θα ξεδιπλωθεί από το rebranding και μετά που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως ένας από τους δημοσιογράφους του σταθμού που συνεχίζει με δική του εκπομπή είναι ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Τα νούμερα τον δικαίωσαν και είναι λογικό η διοίκηση του σταθμού να θέλει να τον αξιοποιήσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού η ζώνη στην οποία βρίσκεται τώρα προορίζεται για την Φαίη Μαυραγάνη.

Ο Πέτρος Κουσουλός, λοιπόν, θα αναλάβει μία καθημερινή μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή στη 1 ώρα το μεσημέρι, παίρνοντας πάσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Θα διαρκεί για μία ώρα και θα δίνει lead in στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα στις 2.

Η τελευταία με τη σειρά της θα παραδίδει τη σκυτάλη στο Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ευελπιστεί στο slot 3 με 5 να κερδίσει τους τηλεθεατές με το μέρος του.