Βαθμολογία

Σημαντική διάκριση για τον Δημήτρη Καπνόπουλο (PICS@VIDEO)

Μία σπουδαία διάκριση είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο (15-16/9) ο Δημήτρης Καπνόπουλος που εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής (αγωνίζεται στην Φορτούνα Κουτσοχέρου και στην Β’ ΕΠΣΛ) έχει και άλλη… μεγάλη αγάπη! Συγκεκριμένα μετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster που έγινε στις Σέρρες με μεγάλη επιτυχία και βγήκε 3ος στην κατηγορία του!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αγωνίστηκε με μοτοσυκλέτα Suzuki Hayabusa 1300 και τα πήγε εξαιρετικά. Ο Καπνόπουλος είχε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα να πάρει μέρος σε αγώνες αν και είναι στο χώρο από το 2012.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες γίνονται έξι φορές το χρόνο και ο «Λαρισαίος» (όπως έχει πολιτογραφηθεί με καταγωγή από την Καρδίτσα) ανεβάζει αυτή τη περίοδο στροφές ώστε να είναι έτοιμος και για τον Οκτώβριο που θα είναι το επόμενο δυνατό τεστ.

Ο ίδιος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα του «Αλεξανδράκης drag team», καθώς και την οικογένειά του που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερες ευχές και από την ομάδα του athleticlarissa για πολλές επιτυχίες και πάντα πρωτιές!

Εικόνες από τους αγώνες…

Βίντεο από τους αγώνες…

">http://

">http://