Βαθμολογία

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το νέο όνομα του Εpsilon tv...

Σε τροχιά προετοιμασίας βρίσκεται αυτό το διάστημα το Ε ,καθώς όχι μόνο έχει να δομήσει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με το οποίο θα συστηθεί στο κοινό, αλλά πρέπει και να διευθετήσει ένα ακόμη πιο κομβικό ζήτημα, εκείνο του νέου ονόματός του. Όπως είναι γνωστό , το κανάλι από Ε μετατρέπεται σε κάτι εντελώς καινούργιο, και από Οκτώβρη γυρίζει κυριολεκτικά σελίδα.

Τι γίνεται ,λοιπόν, με το θέμα του νέου brand name; Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι φυσικά πολλά, καθώς θέλουν η απόφαση να μην είναι βιαστική κι επ' ουδενί πρόχειρη. Ωστόσο, το ζήτημα του καινούργιου ονόματος μάλλον οδεύει σιγά σιγά προς τη λύση του και απόψε το tvnea σάς παρουσιάζει ρεπορτάζ γύρω από αυτή τη λύση!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν αυτή την ώρα στα γραφεία του tvnea.com, το επικρατέστερο όνομα του Ε είναι...Open tv . Αυτή τη στιγμή σάς μεταφέρουμε το νέο όνομα χωρίς να μιλάμε για κάτι οριστικό ή κλειδωμένο .

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως σαν όνομα ακούγεται επίσης και το Μεγάλο κανάλι, όμως, αυτό  συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες να επιλεγεί. Εν αναμονή, συνεπώς, της απόφασης...

tvnea.com