Βαθμολογία

Αυτοί είναι οι 3 πρωταγωνιστές του νέου πρότζεκτ του Alpha

O ΑLPHA για τη νέα σεζόν ετοιμάζει έναν διαφορετικό διαγωνισμό, αυτόν της ζαχαροπλαστικής, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το BAKE OFF GREECE, λοιπόν,  θα το παρουσιάζει η Ιωάννα Τρινταφυλλίδου και προγραμματίζεται για τέλη Σεπτέμβρη.Ας γνωρίσουμε ,όμως, λίγο καλύτερα τους 3 κριτές, τον Νικόλα Στράγγα, τον Δημήτρη Χρονόπουλο, αλλά και τον...Άκη Πετρετζίκη!

Ο Νικόλας Στράγγας μικρός ήθελε να γίνει ναυτικός, τελικά όμως ερωτεύτηκε τη ζαχαροπλαστική. Είναι βραβευμένος chef, με πολυετή εμπειρία σε κουζίνες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων εστιατόρια με αστέρι Michelin. Εδώ και πολλά χρόνια διαπρέπει στη Δανία, όπου διατηρεί «μπουτίκ επιδορπίου», ενώ έχει συμμετάσχει ως κριτής στο τηλεοπτικό «Crème de la Crème», το δανέζικο Bake Off για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ίσως ο πιο δημοφιλής chef στην Ελλάδα. Ανήσυχο πνεύμα, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές γαστρονομικές εκπομπές, έχει κυκλοφορήσει περιοδικά και βιβλία μεταξύ των οποίων το «Piece of cake», τη «βίβλο των κέικ» όπως ο ίδιος την αποκαλεί, ενώ έχει δημιουργήσει και το δικό του εργαστήρι παραγωγής… γεύσεων και σκέψεων!

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι βραβευμένος pastry chef και pastry chef consultant, με εμπειρία σε κουζίνες με αστέρι Michelin. Εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής σοκολάτας, ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια και workshops ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.