Βαθμολογία

Ανατροπές στον ΣΚΑΙ!

Τίποτα δεν είναι πια δεδομένο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια και τα σχέδια αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Εξελίξεις, λοιπόν, έχουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Όπως μας ενημερώνει η Ναταλία Ανδρικοπούλου, μέσα από τη "Real Life", η Άννα Μπουσδούκου αποφάσισε να παραιτηθεί από το σταθμό του Φαλήρου για να αναλάβει διοικητικά καθήκοντα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δίδυμο Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας της εκπομπής "Αταίριαστοι" να μετακινούνται στο slot 10 με 12, ένα δίωρο δηλαδή νωρίτερα από την περσινή τους ώρα έναρξης.

Το δικό τους κενό θα καλύψει η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως μας διαβεβαίωσε στο tvnea.com και χθες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΙ. Αυτό σημαίνει πως η Τατιάνα θα βρεθεί τελικά απέναντι από τη Ζήνα Κουτσελίνη και η συγκεκριμένη μάχη θα έχει πολύ ενδιαφέρον, αν αναλογιστούμε το πόσο ομοειδές είναι το περιεχόμενο των δύο κοινωνικών εκπομπών.

Από τις 3 το μεσημέρι που ολοκληρώνονται οι μεσημεριανές ειδήσεις και μέχρι τις 9 παρά 15 που θα ξεκινά το κεντρικό δελτίο του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη, θα προβάλλονται τα προγράμματα "My style rocks" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και "Power of love" με τη Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς να έχει αποφασιστεί ποιο θα προηγείται του άλλου.