Βαθμολογία

Ανατροπή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν...

Ανατροπή στα σχέδια και τον προγραμματισμό με σκοπό να μην χάσουν τους τηλεθεατές από τη συχνότητά τους. Είναι εμφανές ότι ο ΣΚΑΪ θέλει να «χτίσει» μία γερή ζώνη και για αυτό θα κατεβάσει στη «μάχη» δύο αποδεδειγμένα δυνατά όπλα του!

Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες μου από τις αρχές της σεζόν θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού και ο δεύτερος κύκλος του «MyStyle Rocks», αλλά και αυτός του «Power Of Love». Κι όμως ναι! Το ριάλιτι σχέσεων με τη Μαρία Μπακοδήμου που ολοκληρώθηκε λίγο περισσότερο από έναν μήνα θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο από την αρχή της σεζόν.

Έτσι μαζί με το «My Style Rocks» που θα παρουσιάζει πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ θα έχει δύο ριάλιτι που με τον πρώτο κύκλο τους σημείωσαν υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στην αρχή της σεζόν θα βγει και το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό ενώ στην κριτική επιτροπή θα είναι ξανά η Μαρία Μπακοδήμου, συνδυάζοντας και τα γυρίσματα για το ριάλιτι σχέσεων. Άλλωστε όλες είναι παραγωγές της «Acun Medya» οπότε με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα ρυθμιστούν για να είναι έτοιμα και να βγουν στον αέρα στις αρχές της σεζόν.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι η απόφαση αυτή του ΣΚΑΪ είναι οριστική και μάλιστα σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών στο «Power OfLove», ώστε την επόμενη βδομάδα να ξεκινήσουν τα κάστινγκ από όπου θα επιλεγούν αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο συμμετοχής για τον καινούργιο κύκλο…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς