Βαθμολογία

«Να δημιουργήσουμε τις βάσεις για κάτι σπουδαίο»

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Απόλλωνας χτίζεται σε στερεά θεμέλια. Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα που σου δίνει αυτό το αίσθημα, αλλά και η οργάνωση στην Κ-19 του συλλόγου, εκεί όπου ο υπεύθυνος διοικητικός κ. Τάκης Ντελής προσπαθεί με όλες του, τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο παιδαγωγός - προπονητής και στέλεχος του τεχνικού τιμ των "κυανόλευκων" της Λάρισας, κ. Γιωργος Καμακας, έχει θέσει τους στόχους που δεν είναι άλλοι από την παραγωγή - προώθηση των πιο ταλαντούχων παιδιών στην ανδρική ομάδα αλλά και την δημιουργία ενός ικανότατου συγκροτήματος που θα διεκδικήσει την πρωτιά στην κατηγορία, όπως οραματίζεται η διοίκηση και ο κ. Ντελής.

Ο κ. Καμακας αναφέρει: " Στόχος μας είναι φέτος να χτίσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να δέσουμε την όρεξη και το ταλέντο των παιδιών, ώστε να συνθέσουμε ένα ικανότατο κράμα που θα αποτελέσει το παράδειγμα που θα κάνει την διαφορά, πάνω στην φιλοσοφία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Η πίστη μας είναι τεράστια για αυτό ζητάμε άπαντες να ενστερνιστούν αυτό το όραμα. Δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω με πολύ δουλειά να τα καταφέρουμε. Άλλωστε τόσο εγώ όσο και ο τεχνικός της ΠΑΕ κ. Τροιζι μαζί με τον εξειδικευμένο γυμναστή προπονητή μας κ. Καπελιανη, έχουμε βγάλει το οργανόγραμμα των κινήσεων μας, που στηρίζεται πάνω στην γνώση που έχουμε αποκομίσει τόσα χρόνια, πάνω στον χώρο του ποδοσφαίρου και της ανάδειξης των ταλέντων."

Αξίζει να τονίσουμε ότι μια φορά την εβδομάδα θα υπάρχει οικογενειακό διτερμα μεταξύ της Κ-19 και παικτών από την Ανδρική ομάδα. "Επαγγελματίες ηλικιακά κατάλληλοι θα στελεχώνουν την Κ-19 και αυτό αναμφίβολα θα είναι μια σημαντική βοήθεια εμπειρίας προς τα νέα παιδιά" τονίζει ο κ. Ντελής.

Όλα λοιπόν συνηγορούν στο μοτο μιας ξεχωριστής εποχής για την ομάδα Νέων του ιστορικού Απόλλωνα Λάρισας. Μένει να φανεί στην πράξη το αποτέλεσμα που θεωρούμε ότι θα είναι επιτυχής.

Να τονίσουμε ότι μετα την επιθυμία πολλών νεαρών παικτών και την Δευτέρα (13/08) θα υπάρξουν δοκιμές ποδοσφαιριστών που θα πρέπει να βρίσκονται στις 19.15 με τον αθλητικό τους ιματισμό, το δελτίο υγείας και την άδεια της ομάδας τους στο γήπεδο Βουτυριτσα.

Δοκιμές 20.00 - 22.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 693 6060141.