Βαθμολογία

Απέκτησε Βοσκόπουλο η Καλαμάτα

Άλλη μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Καλαμάτα, ανακοινώνοντας την Παρασκευή (10/8) την απόκτηση του Γιάννη Βοσκόπουλου. Ο 30χρονος στόπερ έπαιξε την τελευταία τετραετία στον Πανσερραϊκό, καταγράφοντας κι ένα μικρό πέρασμα από τη Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης προς το τέλος της περσινής σεζόν. Aναλυτικά: «Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Γιάννη Βοσκόπουλο.

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1987 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2006 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Λάρισα, Πανηλειακό και από το 2014 μέχρι τις αρχές του 2018 πραγματοποίησε δεύτερη θητεία στον Πανσερραϊκό του οποίου υπήρξε αρχηγός. Τον περασμένο Απρίλιο μετέβη στις ΗΠΑ και αγωνίστηκε στην Ρότσεστερ της Ν. Υόρκης.

Μιλώντας στο fckalamata.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του, ο Γιάννης Βοσκόπουλος είπε: “Η παρουσία στην ομάδα του κ. Γιάννη Χριστόπουλου αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην απόφασή μου. Γνωρίζω και εκτιμώ το προπονητικό του έργο και θεωρώ δεδομένο πως θα γίνει μεθοδική και οργανωμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, στις επαφές που έγιναν με κέρδισε και η προσέγγιση του προέδρου κ. Κουκούτση, οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Βλέπω πως διαμορφώνονται οι συνθήκες ώστε η ομάδα να αναγεννηθεί και χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της προσπάθειας”».