Βαθμολογία

Ξεκινάει με την «πρώτη» επίσημη ο Απόλλων Λάρισας

Ξεκινάει επίσημα η χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας την Δευτέρα (06/08) με την «πρώτη» της ομάδας στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Σε αυτήν την προπόνηση θα δώσουν το παρόν τους όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας που βρίσκονται στο ρόστερ των "κυανόλευκων" μέχρι στιγμής.

Αναφερόμαστε στους παίκτες που παρέμειναν στο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα από την περσινή χρονιά, αλλά και στους νέους που έχουν ήδη έρθει υπογράφοντας τα συμβόλαια τους.

Φυσικά στην "πρώτη" θα υπάρξουν και κάποια γνωστά ονόματα παικτών που όμως βρίσκονται στην διαδικασία επιλογής, αφού τους δεί, του τεχνικού μας κ. Μαρσέλο Τροίζι. Η προπόνηση θα ξεκινήσει με αγιασμό στις 7 μμ.

- Καλούνται οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την "πρώτη" επίσημη της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας να βρίσκονται στις 6.30 στο γήπεδο, όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία για 30 λεπτά της ώρας, να κάνουν την δουλειά τους με συνεντεύξεις συνομιλώντας με διοικούντες, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

- Την Τρίτη (07/08) καλούνται σε συγκέντρωση όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Κ-19 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας να βρίσκονται στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 7.30 μμ. προκειμένου να ξεκινήσει και η δική τους προετοιμασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (08/08) και την Πέμπτη (09/08) θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών για τον πλήρη καταρτισμό της ομάδας Κ-19 για γεννηθέντες 1999, 2000, 2001 και 2002 (τηλέφωνο επικοινωνίας 693 6060 141) σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί εκ νέου.