Βαθμολογία

Έσπασε τα κοντέρ ο Λουκάο! (PICS)

*Ικανοποιημένος από τις εργομετρικές εξετάσεις ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα «πάτησε γκάζι» τις τελευταίες ημέρες και έκανε αρκετές μεταγραφές χωρίς όμως ακόμη να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι μετρήσεις του επιθετικού Λουκάο ήταν εξαιρετικές, δείχνοντας πως ο παίκτης είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μαρσέλο Τροΐζι έχει «σηκώσει μανίκια» με σκοπό να είναι όλα έτοιμα και μάλιστα είχε να λέει τα καλύτερα για το νέο φορ της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος προπονητής με την εμπειρία του θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και η ομάδα θέλει να είναι πραγματικά οικογένεια.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι αν και νέος σε ηλικία έχει καταφέρει πολλά στην καριέρα του και σίγουρα για τον ίδιο είναι μια πρόκληση ο Απόλλων Λάρισας, μια ομάδα που ο ίδιος θέλει να αφήσει έργο.  

Η «πρώτη» επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (6/8) στις 7μμ. στο γήπεδο Φιλιππούπολης και θα «ανοιχτή» για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ