Βαθμολογία

Τρίποντο συμπαράστασης Μπουρούση σε Τ. Κουρδή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον προπονητή Ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσο Κουρδή, τον οποίο επισκέφτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο γνωστός Καρδιτσιώτης διεθνής μπασκετμπολίστας, Γιάννης Μπουρούσης.

Στη Λάρισα βρέθηκε για προσωπικό του θέμα κι όταν πληροφορήθηκε τον αγώνα που δίνει ο Κουρδής μετά το άτυχο συμβάν, ζήτησε να συναντηθεί μαζί του, αφού προηγουμένως πήγε στο «Ανιμους», είδε αρκετούς ασθενείς, τους έδωσε θάρρος και υπέγραψε αυτόγραφα.

Οι δύο... ψυχάρες τα είπαν για μισή ώρα περίπου, με τον Μπουρούση να δείχνει πως εκτός από ένας σπουδαίος αθλητής είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος, συγχαίροντας τον πρώην τερματοφύλακα του Απόλλωνα για το μεγαλείο ψυχής που δείχνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, με τον δυνατό του χαρακτήρα και την ψύχραιμη αντιμετώπιση του περιστατικού του.

Ο Μπουρούσης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Ισραήλ με την εθνική ομάδα μπάσκετ, έχει παίξει σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αγωνίζεται στην Κίνα και στην Zhejiang, ομάδα που για πρώτη φορά έφτασε στον τελικό.

*Στη φωτογραφία ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Τάσο Κουρδή και τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Απόλλωνα, Νίκο Κορομπίλια.

eleftheria.gr