Βαθμολογία

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά στην «Αλάνα»

Την τελετή λήξης της Ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας πραγματοποίησε την Τρίτη (19/6) ο σύλλογος στις εγκαταστάσεις «ΑΛΑΝΑ», εκεί όπου χτυπά καθημερινά η «καρδιά» αυτού του σωματείου που δείχνει έμπρακτα πως πρέπει να σχεδιάζεται και να δουλεύει μια ομάδα από κάτω προς τα πάνω.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το «δυνατό χαρτί» του Ηρακλή Λάρισας είναι οι εγκαταστάσεις του που είναι άρτιες και καθημερινά προπονούνται πάρα πολλά παιδιά σε γήπεδα που είναι πραγματικά «χαλιά».

Στην τελετή λήξης της Ακαδημίας βρέθηκαν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι γονείς καθώς και όλο το διοικητικό επιτελείο της ομάδας και οι προπονητές όλων των ηλικιών.

Το λόγο πήρε στην αρχή ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την λειτουργία της Ακαδημίας λέγοντας πως η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα, ενώ μιλώντας για την αντρική ομάδα είπε πως η σεζόν σίγουρα μπορεί να μην ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, όμως θα πρέπει άπαντες να δούνε την επόμενη μέρα και να βελτιωθούν οι όποιες ατέλειες.

Δωρεάν προπονήσεις!!!

Ιδιαίτερα σημαντική και πρωτοπόρα ήταν η κίνηση της διοίκησης να προσφέρει σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και όχι μόνο από 20 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου δωρεάν προπονήσεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) ώστε από όλο αυτό να επωφεληθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ενόψει της επόμενης χρονιάς και παράλληλα να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες.

Στη συνέχει το λόγο πήρε ο υπεύθυνος και προπονητής της Ακαδημίας κ. Θάνος Τριανταφυλλόπουλους που μίλησε για τις διακρίσεις που είχαν πέρυσι στον Ηρακλή σε τουρνουά και όχι μόνο τονίζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στα φυτώρια.

Τέλος παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός της πρώτης ομάδας ο κ. Χρήστος Χατζηλιάδης που έδειξε έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλίμα που συνάντησε ενώ δεν έλειψε να τονίσει πως διαδέχεται στον πάγκο έναν πολύ καλό προπονητή τον κ. Γιάννη Τσακμακίδη που ήταν στο σύλλογο μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν.

Στο τέλος μοιράστηκαν πολλά δώρα σε όλα τα παιδιά, μετάλλια και διπλώματα και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο…

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…