Βαθμολογία

Απάντηση Λάζαρου Παπαδούλη προς Αλέξη Κούγια

Η σημερινή (15/6) προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στην οποία αναφέρθηκε στη "συγγνώμη" που έπρεπε να ζητήσει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Λάζαρος Παπαδούλης δεν έμεινε ασχολίαστη από τον συνάδελφο.

Ο κ. Παπαδούλης μέσω προσωπικής του δήλωσης έστειλε την δική του απάντηση στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ και στην οποία αναρωτάται για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, ενώ ότι αφορά παλαιά ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ήταν απάντηση σε λεγόμενα του κ. Κούγια εις βάρος της ομάδας.

Ο εκλεκτός συνάδελφος εξέφρασε και την λύπη του για το ότι ο κ. Κούγιας δεν κατάλαβε την ακεραιότητα του, την περίοδο που συνεργάστηκαν στο ΑΕΛ Radio, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι επιθυμεί το καλύτερο για την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, τα ποδοσφαιρικά ζωτικά "κύτταρα" όπως τα χαρακτήρισε, της πόλης που υπεραγαπά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λάζαρου Παπαδούλη:

Από πότε κ. Κούγια προσωποποιείται η εργασία ενός υπεύθυνου τύπου μιας ΠΑΕ και καλείται να ζητήσει συγγνώμη για ανακοίνωση της οποίας η απόφαση πάρθηκε από το ΔΣ της εν λόγω εταιρείας;

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της "συγγνώμης" που μου ζητάει να εκφράσω ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ...

Όσο για την - τότε - τοποθέτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νομίζω ότι ήταν απάντηση στα όσα ο ίδιος ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει εναντίον της ομάδος.

Αν και δεν έχω βλάψει ούτε ...μυρμήγκι στην ζωή μου, έχω μάθει να σέβομαι υπολήψεις συνανθρώπων μου και χωρίς καν να μου το ζητήσει, αν θεωρούσα ότι πράττοντας αυτόβουλα και προσωπικά, τον είχα προσβάλλει, θα το έκανα άμεσα.

Λυπάμαι μόνο που ο ίδιος δεν κατάλαβε, από ότι δείχνει, την ακεραιότητα του ανθρώπου με τον οποίο συνεργάσθηκε στο ραδιόφωνο της Α.Ε.Λ. ερχόμενος στην πόλη μας και που δέχθηκε και ανέχθηκε προσβολές από μερίδα φιλάθλων (κατ' εμέ αδικαιολόγητες) μόνο και μόνο από την επαγγελματική ενασχόληση μαζί του.

Ταπεινά εύχομαι σύντομα να το καταλάβει και επιθυμώ διακαώς το καλύτερο για την Α.Ε.Λ. μας και τον Απόλλωνα μας, που για μένα αποτελούν ζωτικά ποδοσφαιρικά "κύτταρα" της πόλης μου, που υπεραγαπώ.

Με τιμή
Λάζαρος Παπαδούλης
Δημοσιογράφος - Μέλος του ΠΣΑΤ
Υπεύθυνος Τύπου ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας