Βαθμολογία

Χατζής: «Πετυχημένη και με το παραπάνω»

Είναι από τους... λεγεωνάριους της Football League. Φέτος, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Λάρισα και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, που έπαιξε για πρώτη χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

«Λυπηρό φαινόμενο»

Ο 33χρονος αμυντικός μέσος, Κώστας Χατζής, μετρά 306 συμμετοχές (σ.σ. με 13 γκολ) στην κατηγορία. Πώς είδε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε; «Το Πρωτάθλημα δεν ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Συν τοις άλλοις, είναι λυπηρό φαινόμενο οι αποχωρήσεις ομάδων. Από την άλλη, είδαμε τρεις ομάδες να ξεχωρίζουν, έναντι των υπολοίπων. Ελπίζω, την επόμενη να είναι πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα και να μην έχουμε απώλειες», δήλωσε στο Liganews.gr ο Κώστας Χατζής.

Παραμονή και προώθηση νέων παικτών

Οσο για τον Απόλλωνα; «Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της και με το παραπάνω. Τερματίσαμε ψηλά στη βαθμολογία σχετικά, ενώ εξασφαλίσαμε από νωρίς την παραμονή, που είναι επίσης σημαντικό, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία.

Ταυτόχρονα, το όφελος ήταν διπλό, με την έννοια ότι η διοίκηση του Απόλλωνα εμπιστεύτηκε τα νέα παιδιά. Επομένως, η χρονιά ήταν απολύτως πετυχημένη. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, ότι οι Αγρόδημος και Τσιλούλης έκλεισαν ήδη σε ομάδες της Super League, ενώ οι Μαυριάς και Παϊτέρης ακολουθούν. Δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξαν πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ. Για μένα αυτό είναι το πλέον σημαντικό».

Οσο για τον ίδιο; «Δεν έχω κλείσει ακόμη επίσημα, αλλά λογικά θα μείνω στην ομάδα», ήταν τα λόγια του και πρόσθεσε για τη νέα περίοδο: «Στόχος μας είναι η νέα χρονιά να βρεθούμε ακόμη πιο ψηλά, με την ίδια συνταγή αρχικά, όπως τη φετινή και ακόμη καλύτερα», δήλωσε ο 33χρονος μέσος.