Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης σημείωσε ότι οι νεαροί του Απόλλωνα Λάρισας χρειάζονται πολλή δουλειά. Μετά το βαρύ 7-0 από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για το ρίσκο της χρησιμοποίησης νεαρών και είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική. Εμείς ήρθαμε εδώ πέρα μετά από ένα παιχνίδι που παίξαμε στην Καλαμαριά, πάλι με τον ίδιο τρόπο, ως επί το πλείστον με νεαρούς παίκτες, με παίκτες από την Κ20, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, δε φέραμε κανέναν βασικό μαζί μας.

Θεωρώ ότι από τη στιγμή που πετύχαμε τον στόχο της σωτηρίας και ήταν επιλογή μας να πάμε με νεαρά παιδιά στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος γνωρίζαμε και το ρίσκο. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί όταν είσαι 17, 18, 19 χρονών αν μη τι άλλο πρέπει να αντιπαρατάξεις πάθος, διάθεση, να κερδίσεις μονομαχίες, να παλέψεις και όχι να χάνεις με κάτω τα χέρια.

Σίγουρα και οι παίκτες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και εγώ έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Είναι δύσκολο να μπορέσεις να σταθείς στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League. Θέλουν πολλή δουλειά τα παιδιά και, σίγουρα, το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι και το τελευταίο, μέσα στην έδρα μας με την ΑΕ Καραϊσκάκης, να τελειώσουμε τη χρονιά – που ήταν άκρως επιτυχημένη για εμάς – με μία νίκη μέσα στο γήπεδό μας, ώστε να δώσουμε έστω μια χαρά στους φιλάθλους μας. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού και στον Γιώργο Πετράκη για την πορεία τη φετινή. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».

footballleaguenews.gr