Βαθμολογία

H AUTO TSOGIAS Χρυσός Χορηγός και στο 12ο Motor Festival

Γι άλλη μια χρονιά η AUTO TSOGIAS είναι ο Χρυσός Χορηγός στη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού motor sport το 12ο Motor Festival το οποίο θα λάβει χώρα το τριήμερο 18 έως και 20 Μαΐου στη Σκεπαστή Αγορά στην Νεάπολη Λάρισας.

Η εταιρεία AUTO TSOGIAS πέραν της "χρυσής" χορηγίας θα καταλάβει μεγάλη έκταση περιπτέρου όπου θα υπάρξει και για όλους τους επισκέπτες μεγάλο BAZAAR αυτοκινήτων.

- Ο Νίκος Τσόγιας είναι ο ιδιοκτήτης της Auto Tsogias, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταχειρισμένων, με έναν δυναμικό στόλο που ξεπερνάει τα 250 αυτοκίνητα.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 40 ετών στον χώρο, επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει όλους στους 3 εκθεσιακούς χώρους μας, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουνε περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας. Η εταιρεία διαθέτει εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπαιρέωσης.