Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται»

Επιτέλους νίκη! Το πρώτο τρίποντο στη Φιλιππούπολη πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας σε επίπεδο Football League και ο Νίκος Θεοδοσιάδης την αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα ο τεχνικός μίλησε για τη χαλάρωση μετά το 3-0 και δεσμεύθηκε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες όλου του ρόστερ για να αξιολογηθεί και η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς για πολλούς λόγους. Ήταν η πρώτη νίκη στην έδρα μας σε επίπεδο Football League. Αυτή η νίκη λοιπόν είναι αφιερωμένη στον κόσμο της. Κάναμε μία αξιοθαύμαστη πορεία στη Football League και τα παιδιά έπαιξαν μεγάλο ρόλο με τη δουλειά που έκαναν σε συνεργασία φυσικά με τη διοίκηση του κ. Μαντζανά που παρά το πολλά προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν, όπως γνωρίζετε όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν στο πρωτάθλημα κι εύχομαι η Πολιτεία να βρούνε λύση έτσι ώστε το ποδόσφαιρο να αποκτήσει ποιότητα και οντότητα.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γρήγορα με 2-0. Το γεγονός ότι ο Παναιγιάλειος έμεινε χωρίς τερματοφύλακα μας επηρέασε αρνητικά αντί να μας ευνοήσει και δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό.

Μετά το 3-0 χαλαρώσαμε πολύ και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μειώσει στα τελευταία λεπτά. Αυτό νομίζω είναι το μόνο μελανό σημείο μας σήμερα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μένουν ακόμα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Συγχαρητήρια και στον Παναιγιάλειο που ήρθε με 15 παίκτες και πάλεψε για το παιχνίδι. Είναι κρίμα για μια τέτοια ομάδα με τέτοια ιστορία και κόσμο να έχει τέτοια προβλήματα, αλλά στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Εύχομαι να βρει το δρόμο του όμως. Είναι μια ομάδα που τη χρειάζεται η Football League.

Εμείς στα επόμενα τρία παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ να αποδείξουν τις δυνατότητες του και κατά πόσο μπορούμε να υπολογίζουμε σ’αυτούς».