Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ήρθαμε στο Ηράκλειο μόνο για 45 λεπτά»

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε 4-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Δέχτηκε και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, με τον προπονητή του, Νίκο Θεοδοσιάδη, να δηλώνει μετά το ματς: 

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον Νίκο Παπαδόπουλο, δίκαια πήρε την άνοδο, ήταν η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και της εύχομαι να έχει μια καλή χρονιά με επιτυχίες στη Super League. Εμείς ήρθαμε στο Ηράκλειο μόνο για 45 λεπτά. Τότε ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν αφήσαμε τον ΟΦΗ να μας κάνει φάσεις. Αντίθετα, εμείς είχαμε κάποιες προσπάθειες μέσα από τις οποίες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι.

Στο ημίχρονο, όμως, και ενώ είχα πει στους παίκτες μου ότι ο ΟΦΗ θα πίεσει και ότι θα πρέπει να προσέξουν πολύ, ήρθαν τα γκολ σε 2 λεπτά και μετά ήταν δύσκολα για εμάς να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε.

Μένω μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, θα πρέπει και αυτά να τις εκμεταλλεύονται. Κοιτάμε τώρα τη συνέχεια, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, ως νεοφώτιστοι. Τον ΟΦΗ τον νικήσαμε στον πρώτο γύρο και νομίζω πως του κάναμε καλό. Όλοι μας εφέτος προσπαθήσαμε να κάνουμε μια νεανική ομάδα με καλά αποδυτήρια και το καταφέραμε. Παράλληλα έχουμε και τη στήριξη της διοίκησης».

Πηγή: capitano.gr