Βαθμολογία

Κατέρρευσε στην επανάληψη, ΟΦΗ - Απόλλων Λάρισας 4-0

Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε σήμερα (5/5) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 30η αγωνιστική της Football League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη γνώρισε την πέμπτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα, παρότι στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Το γρήγορο 2-0 του ΟΦΗ στις αρχές της επανάληψης (46-50), έγγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου που έφτασε σε ακόμα δυο τέρματα.

Ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο ο Απόλλωνας ξεκίνησε με ευκαιρία με τον Λύταινα και τον ΟΦΗ να απαντά άμεσα. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη στεκόταν αρκετά καλά κόντρα στους πρωτοπόρους και οι νησιώτες δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Λαμπίρη πλην της φάσης του δοκαριού με τον Κουτσιανικούλη.

Με την έναρξη της επανάληψης οι Κρητικοί ουσιαστικά καθάρισαν και το παιχνίδι καθώς στα πρώτα πέντε λεπτά είχαν πετύχει δυο γκολ με τους Βουό και Μάνο. Ο Αφρικανός επιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ, ενώ ο Μάνος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 82' για το τελικό 4-0, σε παιχνίδι στο οποίο ο Απόλλωνας κατέρρευσε στην επανάληψη.

Με ευκαιρία από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι καθώς ο Απόλλωνας απείλησε με τον Λύταινα που έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Στρέζος, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο ΟΦΗ έχασε αυτός ευκαιρία για το 1-0 όταν ο Κουτσιανικούλης απείλησε με σουτ και τους αμυντικούς της λαρισινής ομάδας να διώχνουν σε κόρνερ.

Οι δυο ομάδες παρά το δυνατό ξεκίνημα δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και έπρεπε να φτάσουμε στο 22' για να δούμε φάση και την έχασε ο ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη. Ο Λαρισαίος άσος έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Λαμπίρη, ενώ στο 28' ο Μάνος δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή να απειλήσει με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ με την έναρξη της επανάληψης άνοιξε το σκορ όταν ο Κουτσιανικούλης εκτέλεσε πλασαριστά κόρνερ, ο Κοέλιο έβγαλε την σέντρα και ο Βουό με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, στο 50 έφτασαν και στο 2-0 με τον Κουτσιανικούλη να κάνει τη σέντρα και ο Μάνος με ωραία κεφαλιά έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε στο 3-0 στο 64' όταν ο Βουό με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λαμπίρη πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του με τον ΟΦΗ να αγγίζει και το τέταρτο γκολ με τον Μάνο να κάνει το σουτ στο 78' και τον Λαμπίρη να διώχνει σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα όταν στο 82' ο Μάνος από τα δεξιά και μέσα στη περιοχή έκανε ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από τον Λαμπίρη που δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του, στο ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης με την οποία διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Δραγάτης (Ζησιμόπουλος, Καλλής)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (78' Κοντογιάννης), Ντίνας (46' Κοέλιο), Μάνος, Βουό, Κουτσιανικούλης (70' Νοικοκυράκης).

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα (84' Χαραλαμπόπουλος), Δημολιός, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Μαυριάς (57' Καμπέρης), Ιβανίδης, Λύταινας, Γαρυφαλόπουλος (57' Κανούλας), Σουλίδης, Τσιλούλης.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA.GR: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ