Βαθμολογία

Δύο αμφίβολοι ενόψει ΟΦΗ στον Απόλλωνα Λάρισας

Συνεχίστηκε σήμερα (3/5) με την διεξαγωγή δυνατής προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το σαββατιάτικο (5/5 17:00) παιχνίδι στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League.

Μια προπόνηση που έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας και σε αυτήν δεν πήρε μέρος ο Παναγιώτης Παϊτέρης, ο οποίος είχε για δεύτερη ημέρα πυρετό, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πλάτωνας Καρακατσάνης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός των Λαρισαίων Νίκος Θεοδοσιάδης θα περιμένει να δει τι θα γίνει στην αυριανή (4/5) προπόνηση με τους δυο παίκτες, οι οποίοι θα δοκιμάσουν να προπονηθούν και αναλόγως θα συμπεριληφθούν ή όχι στην αποστολή για την Κρήτη. Σίγουρα εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Κώστας Χατζής, Χρήστος Αγρόδημος και Κώστας Κουρτεσιώτης.

Η αυριανή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και εν συνεχεία ο κ. Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει μετά το μεσημέρι με προορισμό το Ηράκλειο.