Βαθμολογία

Κωτσιαρίδης: «Οικογένεια ο Απόλλων Λάρισας» (video)

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία στα νέα ταλαντούχα παιδιά της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο μιας και θέλει να στηριχθεί στο εγγύς μέλλον σε αυτά.

Η συνολική προσπάθεια της διοίκησης και η φιλοσοφία του μεγαλομετόχου αυτής κ. Παναγιώτη Μαντζανά, είναι συνυφασμένη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που μπορούν να παίξουν και να αποδώσουν υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο, φυσικά με την συμμετοχή κάποιων έμπειρων παικτών.
 
Στόχος για τους ανθρώπους του Απόλλωνα είναι η είσοδος σταδιακά στον βασικό κορμό της λαρισινής ομάδας, ταλαντούχων παικτών. Ένας από τους προικισμένους ποδοσφαιρικά παίκτες είναι και ο 22χρονος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός Ηλίας Κωτσιαρίδης, ο οποίος ήρθε τον Γενάρη στην Λάρισα και προσπαθεί με το κεφάλι "χαμηλά" να αποδείξει το ταλέντο και το ποδοσφαιρικό του, ταπεραμέντο.

Ο Ηλίας είναι από τα παιδιά που λες και γεννήθηκαν με μια μπάλα στα πόδια τους. Με μακρινές μπαλιές ακριβείας, δυνατό σουτ και κιήσεις στον κενό χώρο περίμενει την ευκαιρία από τον προπονητή του, να δείξει το τι μπορεί να προσφέρει. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ χαρούμενος που είναι σες ένα σύλλογο-οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης.

Ο Κωτσιαρίδης μίλησε στο apollon larissa tv και να περάσουμε να δούμε τι είπε στο video που ακολουθεί...

">http://