Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά»

O προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Δράμας όπου η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 1-3: «Στο πρώτο ημίχρονο ατυχήσαμε δεχόμενοι ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας δημιούργησε ένα άγχος. Δεν είχαμε την κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας που έχουμε σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και αυτό το πληρώσαμε. Είδαμε κι ένα φανταστικό γκολ του Ριζογιάννη, ίσως ένα από τα καλύτερα φέτος κι έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα και το σχηματισμό μας και νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι. Πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο και ευτυχήσαμε να μειώσουμε από νωρίς. Στη συνέχεια ρισκάραμε, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό εκβιάζοντας κάποιες επιθέσεις που δεν έπρεπε. Είχαμε χρόνο μπροστά μας και κάναμε 2-3 ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ και δεν θα το κρίνω. Εκεί όμως τέλειωσε το παιχνίδι.

Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και να φτάσουμε την ομάδα του Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε καταφέρει πολλά και ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος. Σήμερα δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Σουλιώτης και ο Δημολιός και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλα τα παιδιά έτσι ώστε να μείνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».