Βαθμολογία

Σαρωτικός ο Απόλλων Λάρισας (1-6) μέσα στην Καρδίτσα!

Για τη 14η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League, η ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας αγωνίσθηκε στην Καρδίτσα αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης.

Ο αγώνας διεξήχθει στο καλοσυντηρησμένο γήπεδο των Γοργοβιτών με τον τον Απόλλωνα Λάρισας να είναι συγκλονιστικός και να επικρατεί τελικά με σκορ 1-6!

Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο 8' με τον Άκη Βαγενά, με ωραίο τελείωμα φάσης με πλασέ (0-1) και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Αλέξη Τσιούτσια στο 14' (0-2).

Ακολούθησαν και άλλες φάσεις για τους Λαρισαίους με τους Κλίσμαν, Ντανίκα και Τσιούτσια αλλά ο Παπαευθυμίου αποσόβησε, θα λέγαμε, σίγουρα γκολ, κρατώντας έτσι σε χαμηλά επίπεδα το σκορ και την ομάδα του στη διεκδίκηση κάποιου θετικού αποτελέσματος μέχρι ενός προχωρημένου σημείου του αγώνα.

Η Αναγέννηση απείλησε με τον Χαντζή σε σουτ που πέρασε άουτ στο 33′, ενώ ο ίδιος παίχτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσικρικά, ακριβώς με τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα. Ο Χαντζής εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Τσότσου ήταν καταιγιστικοί και ανεβάζοντας αισθητά στροφές, εμφανίστηκαν ακόμη πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Έτσι, στο 67′ ο Βαγενάς σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 70′ ο Μάριος Τσεκάι με εντυπωσιακό ανάποδο "ψαλίδι" έκανε το 1-4, στο 75' ο Βασίλης Πατέτσιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και στο 88′ ο Παναγιώτης Καλαπανίδας διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Στο 31' ο Απόλλωνας είχε και δοκάρι μετά από κεφαλιά του Βαγενά. Φοβερές επινοήσεις λοιπόν και συνδυασμοί από τους "κυανόλευκους", που δείχνουν να αφομοιώνουν αρκετά καλά, αυτά που θέλει να τους περάσει, ο εξαίρετος προπονητής τους, κ. Κώστας Τσότσος, ο οποίος έκανε γι άλλη μια φορά ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον πάγκο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Απόλλωνας Λάρισας αγωνίσθηκε με δύο σοβαρές απουσίες αυτές των Λουκά, Κακάμη που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ανδρικής ομάδας από τον κ. Νίκο Θεοδοσιάδη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Παπαβασιλείου): Παπαευθυμίου, Κιόρρας, Ζήσης, Γκαραβέλας, Καρκαλέτσος, Καραγιάννης, Κατσάρας, Στράτος, Ζέρβας, Χαντζής, Μάλλιος.

Απόλλων Λάρισας (Κ. Τσότσιος): Σπηλιόπουλος, Μπαρούτσας (68' Καλαπανίδας), Τζέλλος, Τσικρικάς, Τσεκάι, Τσαπατόρης, Χότζα, Κλίσμαν (65' Πατέτσιος), Τσιούτσιας (75' Σκύφτας), Ντανίκας (80' Μπρότσης), Βαγενάς (78' Πουλιάνας).