Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το Ηράκλειο

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (13/04), το μεσημέρι αφού γευμάτισε, η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αναχώρησε οδικώς για την Αθήνα, από όπου θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο.

Το πρωί του Σαββάτου (14/04) στις 11 η ώρα οι Λαρισαίοι θα προπονηθούν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο, ενώ θα διαμείνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Νίκος Θεοδοσιάδης επέλεξε και πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Άκης Σουλίδης και ο πορτιέρο Παναγιώτης Παϊτέρης που συμπλήρωσε κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι.

Έτσι ο κ. Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε στην αποστολή των "κυανόλευκων" τον νεαρό τερματοφύλακα Θοδωρή Λαμπίρη. Η 19άδα της λαρισινής ομάδας απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Φιρινίδης (Τ), Λαμπίρης (Τ), Αγρόδημος, Ανδρέου Ε., Σουλιώτης, Δημολιός, Ιβανίδης, Λίταινας, Κανούλας, Καρακατσάνης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρας, Κακάμης, Τσιλούλης, Χατζής, Συράκος και Saensanit.

- Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ και δη τον συντοπίτη πρώην άσο της ομάδας μας και νυν τεχνικό διευθυντή του κρητικού συλλόγου κ. Παύλο Αδάμο για την παραχώρηση του αθλητικού τους κέντρου και για τις όποιες διευκολύνσεις θα παρέχουν στην αποστολή του Απόλλωνα.