Βαθμολογία

Με Παναχαϊκή στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας!

Είναι γεγονός! Μετά από αρκετούς μήνες προσπάθειας και σκληρής δουλειάς ο Απόλλων Λάρισας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Τα έργα στο γήπεδο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και μετά το Πάσχα η ομάδα είναι έτοιμη να επιστρέψει!

Συγκεκριμένα ο Απόλλων Λάρισας θα δώσει παιχνίδι στο Ηράκλειο Κρήτης κόντρα στον Εργοτέλη και μετά θα παίξει στο «σπίτι» του κόντρα στην Παναχαϊκή (27η αγωνιστική, Κυριακή 22/4, 16:00) σε ένα σπουδαίο παιχνίδι και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο! Το athleticlarissa την Μεγάλη Παρασκευή βρέθηκε στο γήπεδο και όπου διαπίστωσε απομένουν οι τελευταίες πινελιές…

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός θα τοποθετηθούν καθίσματα και στις άλλες δύο κερκίδες! Επίσης απομένει η τοποθέτηση των νέων πάγκων, ενώ δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι χώροι για τους επίσημους (κλειστό κουβούκλιο), και τα δημοσιογραφικά.

Το σίγουρο είναι πως το ματς με την Παναχαϊκή θα γίνει στο γήπεδο Φιλιππούπολης! Στο φιλικό ήταν και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, όπου είδε από κοντά το γήπεδο και το φιλικό. Μαζί του ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Χρήστος Τερζούδης και ο αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Χρήστος Μπουχουρίδης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ