Βαθμολογία

Αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι στο ανανεωμένο γήπεδο Φιλιππούπολης (PICS)

Παλαίμαχοι Απόλλωνα Λάρισας και Δήμου Τεμπών

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί στο ανανεωμένο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου εκεί βρέθηκαν οι Παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας και του Δήμου Τεμπών. Οι γηπεδούχοι του Απόλλωνα επικράτησαν με ανατροπή (2-1). Αρχικά είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους ο Κολλάτος Ε., ενώ τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Αργυρακούλης και  Τσαπατόρης.  

Του Χρήστου Γκατζούλη

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα σίγουρα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν στις κερκίδες και στους υπόλοιπους χώρους. Ουσιαστικά την Μεγάλη Παρασκευή άνοιξε ξανά τις πόρτες του, το γήπεδο στη νέα του πλέον μορφή.

Η διοίκηση των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ΠΑΕ για την παραχώρηση του γηπέδου γι’ αυτό το φιλικό.

Αυτό το πρωινό στο γήπεδο της Φιλιππούπολης βρέθηκαν παλιές δόξες του Απόλλωνα Λάρισας και του Δήμου Τεμπών και σε ένα πολύ ωραίο κλίμα δώσανε αυτό το φιλικό. Πριν την έναρξή του οι δύο ομάδες αντάλλαξαν ανθοδέσμες και λάβαρα και έδειξαν τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν, ενώ ακολούθησαν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι Παλαίμαχοι των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για περίπου 80 λεπτά με διαιτητή της αναμέτρησης να είναι ο κ. Θανάσης Δρυστέλλας.

Παλαίμαχοι Απόλλων Λάρισας: Μπακαρός, Μπίζιος, Κολομητρούσης, Σκοτινιώτης, Μάγγος, Μπεριτζάς, Πλίτσης Φ. Αργυρακούλης, Τσαπατόρης, Φωτάκης, Αγγελής.

Έπαιξαν και οι: Δρυστέλλας Δ., Μπλιούμης, Μπούρμπουλας, Μάρκος Σ., Κανιάς Θεοδώρου, Μπουρονίκος, Γκούρας, Μιχαλόπουλος, Αλεξούδης, Σδούγκας, Καρέλιας, Ντελόπουλος, Καραΐσκος, Αντωνίου, Κώτσιος, Κιόρογλου, Καρβούνης, Τσώτσος, Νανούλης.  

Παλαίμαχοι Δήμου Τεμπών: Φουσίκας, Σολωμός, Ανδρέου, Σιώμος, Αργυρούλης, Ντίνας, Κακαγιάννης, Μάγκας, Γουντσιώτης, Γεράσιμος, Κολλάτος Ε.

Έπαιξαν και οι: Αγγελής, Γεράσης, Μπιτσαράς, Γαζέτας, Τσέτσιλας, Κυρίτσης, Δαρδιώτης, Καρυώτης, Ρούπας.