Βαθμολογία

Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας σε Καλλιθέα

Ανακοίνωση στην οποία απαντά στην ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας σχετικά με τις αναφορές της αθηναϊκής ομάδας για το παιχνίδι των δυο ομάδων και την μεγάλη νίκη με ανατροπή του Απόλλωνα με 4-3.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Φαίνεται πως η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει αναγάγει, από την σφαίρα της φαντασίας της, την αγωνιστική της ανεπάρκεια σε «επίθεση» δυσφήμισης και  μείωσης της όλης προσπάθειας μας, μέσα στο γήπεδο.

Άρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πλήρως σε τι εξυπηρετεί αυτό, όμως έχουμε να τους πούμε, πως εμείς το μόνο που κάνουμε κάθε αγωνιστική, είναι να παλεύουμε για την νίκη. Αν αυτό είναι μεμπτό, τότε, σίγουρα ο τρόπος σκέψης τους, αν δεν είναι .."κατευθυνόμενος" είναι βαριά "άρρωστος".

Ακούσαμε και αυτό, εν έτει 2018, ότι είναι "πονηρό" μια ομάδα να θέλει να κερδίσει, ακόμη και αν είναι πίσω στο σκορ. Κύριοι σε αυτό τον δρόμο, δεν θα σας ακολουθήσουμε. Παίζετε μόνοι σας και έρχεστε ...δεύτεροι!

Εμείς, έχοντας καθαρή την συνείδηση μας, θα εξακολουθήσουμε, έχοντας πίστη, στους παίκτες και στους προπονητές μας, να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέσα στις γραμμές του γηπέδου και μόνον εκεί.

Τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε μόνον για εσάς...

Και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε τέταρτοι στο πρωτάθλημα της Football League με 43β. με δεκατέσσερις νίκες στο ενεργητικό μας, έχοντας μάλιστα κερδίσει τρεις φορές την εν λόγω ομάδα (ΠΑΕ Καλλιθέα) φέτος (2 φορές στην Αθήνα για Κύπελλο και Πρωτάθλημα και μία στην Λάρισα)

Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ