Βαθμολογία

Σπουδαία ανατροπή! Απόλλων Λάρισας – Καλλιθέα 4-3 (PICS)

Ολική ανατροπή! Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη επί της Καλλιθέας με σκορ 4-3! Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3. Ο Μαυριάς είχε μειώσει προσωρινά σε 1-1. Το παιχνίδι έγινε την Μεγάλη Τετάρτη (4/4) στο στάδιο Αλκαζάρ κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα (3-3) και στο τέλος να πάρουν μια τεράστια νίκη με 4-3! Πραγματικά ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον Απόλλωνα να κάνει καλό Πάσχα.

Το φιλμ του αγώνα

5' Σουτ του Μάκο μέσα από την περιοχή, η μπάλα στο δοκάρι του Παϊτέρη και στη συνέχεια άουτ.

12’ Σέντρα του Χαραλαμπόπουλου από δεξιά, ο Κανούλας έστρωσε τη μπάλα στον Τσιλούλη έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωράκη.

18’ Ο Τσατσόπουλος έσκαψε τη μπάλα προς την περιοχή, ο Μάκο την άφησε να σκάσει μέσα στη περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δοκαριού του Παϊτέρη για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα του Απόλλωνα Λάρισας.

20’ Σουτ του Ταλέντο έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας.

24’ Κάθετη του Μάκο προς την περιοχή, ο Ζυγκερίδης κινήθηκε γρήγορα, αλλά το σουτ του σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Παϊτέρη.

28’ Μακρινό σουτ του Αγρόδημου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, ο Θεοδωράκης δεν αγχώθηκε καθόλου.

39’ Ο Μαυριάς μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό σουτ, ο Θεοδωράκης δεν υπολόγισε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

40’ Ο Ζυγκερίδης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή από αμυντικό λάθος και το σουτ που έκανε κατάληξε στα δίχτυα.

43’ Ο Χατζής εκτέλεσε με πάσα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Αγρόδημος έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

45’ Ο Βασιλείου έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μάκο με προβολή σημείωσε το τρίτο γκολ της Καλλιθέας.

57’ Ο Κανούλας μέσα από τη περιοχή δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση απέναντι από τον Θεοδωράκη, κάνοντας το γύρισμα προς το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο επερχόμενος Καρακατσάνης με τη μία έκανε το 2-3.

62’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη στα όρια της περιοχής και αριστερά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

64’ Ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Κανούλα να σουτάρει με τη μία και να ισοφαρίζει ξανά για τον Απόλλωνα.

75’ Ο Ταμπάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τσατσόπουλος άφησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια με τον Ταλέντο να σουτάρει με δύναμη και τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Παϊτέρη.

80’ Μετά από εκτέλεση φάουλ της Καλλιθέας, ο Συριόπουλος έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, αλλά ο παίκτης ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.

83’ Ο Ζυγκερίδης βρίσκεται κάτω μέσα στην περιοχή, μετά από επαφή με τον Ανδρέου, ο διαιτητής δείχνει πως ο επιθετικός πήγε να εκβιάσει το πέναλτι.

85' Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσατσόπουλος βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Παϊτέρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

87' Σέντρα του Σκούπρα από δεξιά, η κεφαλιά του Κανούλα δίπλα από την εστία του Θεοδωράκη.

88’ Ανατροπή για τον Απόλλωνα, ο Μαυριάς έφτασε μέχρι τη περιοχή της Καλλιθέας και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Χαραλαμπόπουλος (61’ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Τσιλούλης (76’ Λίταινας), Καρακατσάνης (87’ Συράκος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο (62’ Χοτζάλι), Σμυρλής (15’ λ.τ. Ζυγκερίδης), Πολίντορο, Ταλέντο, Παυλής (73’ Ταμπάκης), Τσατσόπουλος.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Δημητριάδης (Θράκης).