Βαθμολογία

Δεν πέρασε την 1η φάση διαδικασίας επιτήρησης ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας, μαζί με άλλες έξι ΠΑΕ δεν πέρασαν την πρώτη φάση της διαδικασίας επιτήρησης ήτοι δεν πληρούν τις απαιτήσεις αυτής.

Αυτό έκανε γνωστό το πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση την Μεγάλη Δευτέρα (2/4), όπου ενημέρωσε ποιες ΠΑΕ πέρασαν και ποιες δεν πέρασαν την πρώτη φάση διαδικασίας επιτήρησης.

Πλην του Απόλλων Λάρισας, οι υπόλοιπες ΠΑΕ που δεν πέρασαν ήταν οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός. Αντίθετα πέρασαν την διαδικασία οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 2/4/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.