Βαθμολογία

Επιθεώρησε το ανακαινισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο κ. Αγοραστός (PICS)

Την εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της Φιλιππούπολης επιθεώρησε την Μ. Δευτέρα (02/04) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εκεί τον υποδέχθηκαν τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Παναγιώτης Ματζανάς, όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, κ. Χρήστος Τερζούδης, οι οποίοι με την συνδρομή του αντιπροέδρου του σωματείου κ. Χρήστου Μπουχουρίδη και του γεν. Γραμματέα κ. Θάνου Μαργαριτόπουλου, παρουσία και του εργολάβου του έργου, παρείχαν πλήρη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των εργασιών και τον ευχαρίστησαν θερμά για όλες τις πρωτοβουλίες που έλαβε προκειμένου να εξασφαλισθεί το απαιτούμενο κονδύλι και να καμφθεί κάθε γραφειοκρατικό εμπόδιο.

Ο κ. Αγοραστός από την πλευρά του δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα αντίκρισε κι εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι όλα θα είναι έτοιμα προκειμένου η ομάδα του Απόλλωνα να μπορεί να επιστρέψει στη φυσική της έδρα στον αγώνα με την Παναχαϊκή στις 22 Απριλίου, εκφράζοντας την ευχή να ανταποκριθεί ο κόσμος και να γεμίσει τις ανακαινισμένες κερκίδες.

Σημειώνεται πως εκ μέρους των υπολοίπων υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, βεβαιώθηκε ότι εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα επισκεφθεί το γήπεδο το αρμόδιο κλιμάκιο για να εγκρίνει την αδειοδότησή του για διεξαγωγή αγώνων Football League.