Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας, 0-1 από τα Τρίκαλα (PICS)

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Τρίκαλα με σκορ 0-1 στο θεσσαλικό ντέρμπι. Το ματς διεξήχθη το Σάββατο (31/3) στο στάδιο Αλκαζάρ παρουσία λίγου κόσμου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με ένα γκολ που σημειώθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (56'). Από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας είχε αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το φιλμ του αγώνα

13' Εκτέλεση φάουλ του Μαυριά εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει στο τείχος και έφυγε κόρνερ.

15’ Ο Τσιλούλης έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, έψαξε τον Κανούλα μέσα στη περιοχή που βρήκε αδύναμα τη μπάλα χωρίς να δυσκολέψει τον Αποστολίδη.

20’ Σέντρα του Πάνου από δεξιά, ο Μιλοσάβλιεβ από το ύψος του πέναλτι σούταρε και ο Παϊτέρης μπλόκαρε τη μπάλα.

27’ Ο Λίταινας έπαιξε το ένα δύο με τον Μαυριά, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του δεύτερου από πλεονεκτική θέση δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε άουτ.

28’ Αντεπίθεση του ΑΟΤ, σουτ του Γροντή, η μπάλα άουτ.

30’ Ο Λίταινας σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ δίχως να αιφνιδιάσει τον Αποστολίδη.

37’ Ο Τσιλούλης βρέθηκε κάτω μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Κοτσώνη. Ο Καρατέρπος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, δείχνοντας στον παίκτη του Απόλλωνα να σηκωθεί.

45’ Ο Αγρόδημος μέσα στη περιοχή του ΑΟΤ, ο Τσιάρας φαίνεται να τον σπρώχνει, ο διαιτητής δεν βλέπει παράβαση.

48’ Ο Τόμιτς σούταρε μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Παϊτέρη.

56’ Ο Μάκος έκανε το γέμισμα, ο Παπαζαχαρίας συγκρούστηκε με τον Παϊτέρη με τους δύο να κάνουν λάθος και τη μπάλα να πηγαίνει στον Σαχινίδη που σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1.

63’ Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μαυριάς έξω από την περιοχή δοκίμασε το σουτ, όμως ο Αποστολίδης μπλόκαρε.

65’ Ο Λίταινας μετά από φάση διαρκείας έκανε το γυριστό σουτ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

68’ Ωραία αντεπίθεση για τον ΑΟΤ, ο Τόμιτς βρήκε τον Γιαννιτσάνη, αλλά στο σουτ του δεύτερου η μπάλα πέρασε άουτ.

76’ Εκτέλεση φάουλ του Μαυριά, μπλόκαρε ο Αποστολίδης.

80’ Ο Παπαζαχαρίας έφτασε μέχρι την περιοχή του ΑΟΤ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μαυριά. Στο συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Αποστολίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71’ Καρακατσάνης), Ε. Ανδρέου, Χατζής (81’ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88’ Σουλιώτης), Τσιλούλης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42’ λ.τ. Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53’ Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83’ Ζγκούρη).

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης) Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Καλύβας (Φθιώτιδας).