Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Εκμεταλλευτήκαμε το ρίσκο του Αιγινιακού»

Μεγάλη ανατροπή και διπλό πήρε ο Απόλλων Λάρισας στην έδρα του Αιγινιακού το Σάββατο (24/3) για την 23η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Οι Λαρισαίοι επικράτησαν με 2-1 της ομάδας του Αιγινίου, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η αντίπαλός τους έπαιζε μόνο για τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Θεοδοσιάδης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας υποστήριξε επίσης ότι καταλυτικό ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε η ισοφάριση της ομάδας του στο τέλος του πρώτου μέρους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς καθώς ο Αιγινιακός είχε ανάγκη για βαθμούς για να ξεφύγει από ζώνη. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, ωστόσο μας βοήθησε γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η αποβολή του Πετρούση. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι θα ρισκάρει ο Αιγινιακός και πως πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Έτσι σημειώσαμε ένα γκολ προς το τέλος γκολ της αναμέτρησης και πήραμε τη νίκη».