Βαθμολογία

Παλικαρίσια ισοπαλία για την κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας

Σπουδαία εμφάνιση και ισοπαλία 2-2 απέσπασε η ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας στην Δράμα κόντρα στην Δόξα για το ανάλογο πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Μοναστηράκι, το συγκρότημα του Κώστα Τσότσου παρότι βρέθηκε να αγωνίζεται, εντελώς άδικα, από το 55' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Δημήτρη Τσικρικά με 2η κίτρινη κάρτα, έβγαλε ψυχή και πάθος και παρότι ήταν πίσω στο σκορ κατάφερε να πετύχει την μερική ανατροπή του.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Βάιος Βαγενάς που πέτυχε τρία γκολ αλλά τελικά μέτρησαν μόνον τα δύο. Στο 35' με σουτ ο Γεωργιάδης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ήταν σαφώς ανώτερος επιβάλλοντας τον ρυθμό του. Όμως στο 55' ο Βαγενάς πέτυχε ένα όμορφο γκολ το οποίο κακώς ακύρωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Στις διαμαρτυρίες των νεαρών Λαρισαίων ο διαιτητής απέβαλλέ εντελώς άστοχα τον Τσικρικά, αφήνοντας στην ουσία τον Απόλλωνα με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά και με τις διορατικές αλλαγές συστήματος και παικτών του τεχνικού Κώστα Τσότσου, η λαρισινή ομάδα ήταν αυτήν που φαινόταν μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

Κόντρα στην ροή του αγώνα όμως στο 61' ο Λικίδης έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Κλίσμαν, ο Βαγενάς με πλασέ στην κίνηση μείωσε σε 2-1. Στο 80' ο Αλέξης Τσιούτσιας έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 90' ο Απόλλωνας ισοαφάρισε όταν ο Ελιζόπουλος έβγαλε κάθετη -πάλι - στον Βαγενά, που με υποδειγματικό τρόπο σούταρε για να ισοαφαρίσει σε 2-2.
 
Ήταν το επίστέγασμα μιας πολύ καλής εμφάνισης από ολα τα παιδιά της λαρισινής ομάδος, που σίγουρα τους αξίζουν, βάση των δεδομένων του αγώνα, πολλά συγχαρητήρια.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Τσότσος): Σπηλιόπουλος, Βόγλης, Μπαρούτσας (82' Τσεκάι), Τσικρικάς, Τζέλος, Ντανίκας (67' Χότζα), Μητρούσκας, Τσαπατόρης (76' Ελιζόπουλος), Κλίσμαν (85' Πετής), Τσιούτσιας, Βαγενάς.