
Από έναν βαθμό απέσπασαν Αναγέννηση Ευαγγελισμού και Μύτικας Καλυβίων στο τελικό 0-0. Ένα ματς που είχε δυνατές μονομαχίες, ευκαιρίες, αλλά δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα των δύο ομάδων.
Για την Αναγέννηση Ευαγγελισμού μας ανέφεραν στο 1ο ημίχρονο μαρκάρισμα εντός περιοχής δόθηκε φάουλ ελάχιστα εκτός και στο 2ο ημίχρονο μετά από πλασέ του Ντόκου Δ. η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή πριν τη διώξει ο Νταμπώσης. Ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο σε τετ α τετ του Φάκα, του Κοτύλη Ι. και του Τόλιου.
Για τον Μύτικα Καλυβίων ευκαιρίες οι: Μανίκας στο 12’ και 25’ σουτ από πλεονεκτική θέση άουτ. Λαζαρίδης στο 37’ και 76’ (σουτ απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα) και Μουλτσιάς Χ. στο 56’ κεφαλιά που πέρασε άουτ.
Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Θανάσης Βίλδος): Χανανάς, Λαγιόκαπας, Κότυλης Γ., Λιούρας Σπ., Ντόκος Χρ., Τσάτσος, Κότυλης Ι., Λιόλιος, Φάκας, Τόλιος, Λιούρας Λ.
Έπαιξαν και οι: Ντόκος Δ, Πρακατές, Τζήκας.
Μύτικας Καλυβίων (Φάνης Τσέλιος): Ταταρίδης, Γκόλτσιος, Μέλιος, Μπαρδανίκας (55’ λ.τρ. Τσιόγκας), Νταμπώσης, Τσαγκαράκης, Μουλτσιάς Χ., Θεοχαρίδης, Μουλτσιάς Δ. (78’ Μουλτσιάς Χρ.), Μανίκας (79’ Καλτσίδης), Λαζαρίδης.
Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Τάνας, Καπρουσιούτης.