Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι στο Δαμάσι…

Στο γήπεδο «Μουσιάρας – Ζέρμας» διεξήχθη ένα πολύ ενδιαφέρον ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι ανάμεσα στον Δαμασιακό και τη Δήμητρα Γιάννουλης. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα στο τελικό 1-1 σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες από δύο πολύ καλές ομάδες.

Στο 40’ με γκολ του Τσιρογιάννη η Δήμητρα Γιάννουλης άνοιξε το σκορ για το 0-1. Και στο 46’ ο Τσέζμα έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1. Στο 82’ αποβλήθηκε ο Δούκας Θ. με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για τους γηπεδούχους.

Για τον Δαμασιακό ευκαιρίες με τον Τσέζμα που πήρε τη κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πέρασε λίγο άουτ πάνω από το δοκάρι. Επίσης ευκαιρίες έχασαν οι: Τσατσελλάρι Λ. (δύο κλασσικές με τον τερματοφύλακα πλασέ άουτ). Και ο Καπετάνιος δύο φορές που δεν βρήκε σε σουτ.

Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Πέρπερας, Λέτσιος Αστ., Βίδρας, Μουσιάρης Θ., Τσέζμα, Ανδρέου, Πέτρου, Δούκας Θ., Καπετάνιος, Τσατσελλάρι Λ., Τσατσελλάρι Κλ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Άκης Τσιρογιάννης): Καρκατσέλας, Γκανάβας, Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Μπάκος, Τσιρογιάννης (40’ Τσακνάκης), Γραβάνης, Καραγιάννης, Ντούφας.

Έπαιξαν και οι: Δαούλας Θ., Κλάους, Σταθάκος Κ.,  Μπραχελίκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Καραμαγκιόλας, Κοτούμπας.