Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Αετός και Δωτιέας!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον Αετό και τον Δωτιέα Αγιάς (0-0). Παρά την προσπάθεια και τις χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα.

Από πλευράς Αετού Μακρυχωρίου οι παίκτες του Αχιλλέα Μανάκα προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. Στο 30’ καλό σουτ του Χατζή δεν βρήκε στόχο. Στο 70’ ο Τσαπατόρης εξ’ επαφής, απέκρουσε ο κίπερ του Δωτιέα. Και στο 85’ καλό σουτ του Παναγιώτου δεν κατάφερε να σκοράρει.

Από πλευράς Δωτιέα Αγιάς του Δημήτρη Μπουκουβάλα χάθηκαν ευκαιρίες με την ομάδα να παρουσιάζεται δυνατή και ανταγωνιστική. Τετ α τετ σε κενή εστία με τον Καλογιάννη στο 70’ έδιωξε ο Κατσιαντώνης. Και τρία σουτ στο πρώτο μέρος δίπλα από το δοκάρι ένα του Καλογιάννη ένα του Ραμιώτη και ένα του Χαλάτση.

Αετός Μακρυχωρίου (Αχιλλέας Μανάκας): Φαρμάκης, Γκαμπούρας, Πούλος, Καλαπανίδας, Κατσιαντώνης, Τζιμόπουλος (65’ Καλούσης), Κούρτι (75’ Μητσογιάννης), Πολύζος (46’ Γκουγκουλιάς Ν.), Παναγιώτου, Χατζής (75’ Γάτσιος), Τσαπατόρης.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Μπουκουβάλας, Κωστόπουλος, Τσότσος, Τσακάλι, Ντακούλας, Χαλάτσης, Ντελής, Ραμιώτης, Κατσάρας, Καλογιάννης.

Αγωνίστηκαν και οι: Λέσι, Κλαούντιο, Κουτσιμπέλι.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Πάλλας, Τσακνάκης.